Жените се повеќе сакаат разубавување на нивната интима

Едно британско истражување покажа дека една петина од жените посакуваат поубав изглед на својата вагина и сериозно размислуваат за хируршка интервенција за разубавување на овој дел од нивното тело.


Заради сè поголемиот интерес за корективна хирургија, британците спроведоа истражување за да откријат на што сè се подготвени жените за да добијат тело какво што поскауваат.
Повеќе на ТЗМ.МКЕдно британско истражување покажа дека една петина од жените посакуваат поубав изглед

Пронајдете не на следниве мрежи: