Згодниот затвореник од „Prison Break“ се обидел да самоубие

Loading...

Згодниот затвореник од хит серијата “Prison Break”, актерот Вентворт Милер се обидел да се самоубие како тинејџер, поради внатрешната борба со самиот себе поради својата сексуална ориентација. 
 Ѕвездата од „Prison Break“ додека имал емотивен говор за време на донаторската вечер на Хјуман рајтс во Сиетл признал дека тоа се случило кога имал само 15 години.
„Моето семејство замина на викенд и бев сам во куќата. Испив шишенце со апчиња“, рече Милер.
Актерот (41) рече дека не се сеќава што точно се случило, но дека еден ден потоа се преправал дека ништо не било и заминал во училиште. Рече дека тоа бил нековиот крик за помош, но никому ништо не кажал.
Тој зборуваше и за притисокот кој го чувствувал додека работел во хит серијата на Фокс како прикриен геј, кога не можел јавно да зборува за својата сексуалност.
„Имав безброј можности да ја кажам вистината. Јас бев јас само во приватноста со моите родители и пријателите, но професионално, на работа не бев“, додаде тој. Ѕвездата од „Prison Break“ додека имал емотивен говор за време на донаторската вечер на Хјуман рајтс во Сиетл признал дека тоа се случи

loading...
Loading...