Зголемен бројот на пациенти со скршеници и повреди поради снегот

Loading...

Зголемен бројот на пациенти со скршеници и повреди поради снегот Повторно активирана забрана на патниот правец Кичево – Охрид .
Преку планинскиот превој Пресека поради врнежи од снег од 16:00 часот е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила Повторно активирана забрана на патниот правец Кичево – Охрид .
Преку планинскиот превој Пресека поради врнежи од снег од 16:00 часот

loading...
Loading...