Жика Стојановски: Животот во Илинден се враќа во нормала

Интензивно се работи и во населбата Илинден. Таму денеска во обиколка е и координаторот од владата за овој реон заменик министерот за образование Спиро Ристоски, во придружба на градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски.-Подрачјето кое беше зафатено со висок водостој се нормализира. Животот се одвива нормално, има и вода и струја. Граѓаните кои што беа присебни дадоа голем придонес во соработка со Владата и координативното тело. Овде имаше вода повеќе од метар ипол, а на некои делови беше и повеќе. Сите напори во изминативе денови вродија со плод, изјави за ТВ Нова Стојановски.-Подрачјето кое беше зафатено со висок водостој се нормализира. Животот се одвива нормално, има и вода и струја. Граѓаните кои што беа присебни дад

Пронајдете не на следниве мрежи: