Жителите изненадени: Се роди прасе со пенис на челото!

На ова видео се гледа како прасе со човечко лице има пенис на главата и се смета дека овој мутант е роден во Кина.Минатата година во кинескиот град Наниг се појави слично прасе кај еден фармер. На него му биле нудени големи пари за него, но за кратко време тоа починало.
Фармерот рекол дека од тогаш се родени уште 19 прасиња кои биле нормални.
Погледнете го видеото:Минатата година во кинескиот град Наниг се појави слично прасе кај еден фармер. На него му биле нудени големи пари за него, но за кратко време тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: