Животна приказна која ќе ве потресе: Бебе кое боледува од рак е кум на свадбата на своите родители

Loading...

Животна приказна која ќе допре и до најкаменото срце. Ова две годишно момче беше кум на свадбата на своите родители која се одржа оваа сабота. 
Трогателното кај ова момче е што тој боледува од рак и некои други заболувања, а лекарите му предвидуваат дека има само уште неколку недели живот. 
Родителите на ова мало дете, Кристен Свидорски и Шон Стивенсон се заколнаа на вечна љубов пред нивниот син Логан Стивенсон кој беше кум на церемонијата. 
Тие на почетокот планирале да се венчаат во јули следната година, но откако ја дзонале ситуацијата на нивниот двегодишен син, забрзале со свадбата за тој да може да ги види нив заедно и конечно да бидат среќно семејство оние неколку недели од животот на малиот Логан. 

Ова две годишно момче беше кум на свадбата на своите родители која се одржа оваа сабота. 
Трогателното кај ова момче е што тој боледув

loading...
Loading...