ЖИВОТНАТА ПРИКАЗНА на ова момче ќе ве трогне, а моќниот глас ќе ве воодушеви

Харисон Крег бил жртва на малтретирање во училиште, а сето тоа поради тоа што има говорна маана.Харисон Крег бил жртва на малтретирање во училиште, а сето тоа поради тоа што има говорна маана.
Има мигови кога тој својата говорна маана ја држи под контрола – а тоа е токму кога пее. Ова талентирано момче се пријавило на австралиската верзија на музичкото шоу “The Voice” и приреди настап за паметење.
Можеби видеото не е ново, но е одлично повторно да се слушне овој неверојатен глас.

Харисон Крег бил жртва на малтретирање во училиште, а сето тоа поради тоа што има говорна маана.
Има мигови кога тој својата говорна маана

Пронајдете не на следниве мрежи: