Змија задави две деца

Змија-питон кој побегнал од продавница за миленичиња задави две деца. Питонот кој побегнал од продавницата за миленичиња задави две деца на возраст од пет и седум години, соопштуваат канадските медиуми. 
Децата спиеле кај другар кога во неделата ги изненадил питон. 
Несреќата се случила во гратчето Кемблтон во Канада.
Полицијата верува дека змијата влегла во станот преку вентилацискиот систем и ги удавила децата.Питонот кој побегнал од продавницата за миленичиња задави две деца на возраст од пет и седум години, соопштуваат канадските медиуми. 

Пронајдете не на следниве мрежи: