Полицаец истепан од Жолтите елеци (видео)

Ова треба да го видите, ЖОЛТИТЕ ЕЛЕЦИ истепаа насилен полицаец. Тој се обиде со сила да се наметне но, не беше доволно. Очигледно се е до бројката. 

https://www.facebook.com/888039208009297/videos/462993617565424/?t=4

Loading...