Зоофил тврдел: Сексот со коза е мое уставно право!

Loading...

Американецот Шон Кајт Орис (41) од Висконсин е обвинет за вознемирување, бидејќи ги уверувал луѓето во кафуле, дека сексот со коза е негово уставно право!
Орис е уапсен, а во полицијата се пожалил дека бил претепан од сопственикот на кафулето.
Сопственикот на барот пак, каде што се случил инцидентот, изјавил дека Орис во пијана состојба им се приближувал на гостите и ги прашувал дали неговото право да има секс со коза е уставно загарантирано.
Сопственикот на кафулето вели:
„Го замилив да си оди, бидејќи се однесуваше несоодветно. Тој си отиде, но наскоро се врати со нож. Морав да ја викнам полицијата“.
Можеби ова не е изненадувачки настан за Америка, но на човекот дефинитивно му е потребна помош.Американецот Шон Кајт Орис (41) од Висконсин е обвинет за вознемирување, бидејќи ги уверувал луѓето во кафуле, дека се

loading...
Loading...