Зоран Заев и СДСМ се подготвени да гласаат за геноцид врз Албанците од страна на Србите

Loading...

Зоран Заев и СДСМ се подготвени да гласаат за геноцид врз Албанците од страна на Србите, барање кое како дел од Тиранската платформа е прифатено од лидерот на СДСМ.Портпаролот на ДУИ Бујар Османи вчера потврди дека за нив тоа е важно прашање кое треба да се затвори додавајќи дека со СДСМ и Заев имаат договор и за ова прашање.
-Сметаме дека тоа е важно прашање кое треба да се затвори. Претседателот Ахмети во неговиот куќен двор има откриено масовна гробница токму од тоа време, меѓутоа тоа е само еден врв на целиот тој масакр што се случил во тој период, вели во 24 Анализа Османи.
Портпаролот на ДУИ беше прашан дали има договор со СДСМ за геноцидот, на што тој одговори:
-Има разбирање и договор, вели Османи. Портпаролот на ДУИ Бујар Османи вчера потврди дека за нив тоа е важно прашање кое треба да се затвори додавајќи дека со СДСМ и Заев имаат договор и

loading...