ЗОРТ: Надзорна камера фати двајца млади како имаат секс во музеј!

Двајца вљубени сакале да се сокријат во Музејот на еротското наследство во Лас Вегас на Денот на вљубените по затворањето, за да имаат секс во дел од просториите.Тие претходно присуствувале на изложба посветена на „50 нијанси на сиво“, а ТМЗ дојде до снимките од камерите за надзор, кои ги уловиле љубовниците на дело. Тие прво се сокриле од вработените за да не ги забележат, чекајќи да го затворат музејот.
Потоа тргнале од просторија во просторија. Но, изгледа заборавиле на надзорните камери.
Нивната авантура и моментот кога забележуваат дека некој доаѓа по нив, можете да го видите на следниот ЛИНК.Тие претходно присуствувале на изложба посветена на „50 нијанси на сиво“, а ТМЗ дојде до снимките од камерите за надзор, кои ги уловиле

Пронајдете не на следниве мрежи: