Зошто дел од бизнисмените и политичарите користат стари модели на телефони?

Loading...

Во време кога самата најава за нов смартфон, предизвикува редици пред продавниците, за некои е необично што влијателни бизнисмени и извршни директори користат навистина стари модели на телефони, пишува Entrepreneur.Од сите стари модели има еден кој особено се издвојува и е омилен. Станува збор за Nokia 6310 кој веќе некое време не се ни произведува.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Од сите стари модели има еден кој особено се издвојува и е омилен. Станува збор за Nokia 6310 кој веќе некое време не се ни произведува.

loading...
Loading...