Зошто е подобро да си жена

Loading...

1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш. 2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то. 3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење – само пушти некоја солза.
4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел живот не мора да работиш.5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж – се што треба да направиш е само да спиеш со него.6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара.7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат.8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш.9. Не мора да го фрлаш ѓубрето.10. Не мора да бојадисуваш.11. ПМС – Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА.12. Секако, ПМ Се илегален изговор за убиство.13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите.14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување.15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа.16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не им е јасно)17. Жените се подобри во караниците.18. Не размислуваш со своите гениталии.19. Менопауза – не мора да се раѓа и после 50-та година.20. Менструација – една причина повеќе да кажеш не.21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело.22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља.23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано – одвратен.24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа.25. Жените имаат три дупки со добар пристап.26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот.27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените.29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж.30. Можеш да легнеш КОГО САКАШ, КОГА САКАШ, КАДЕ САКАШ – АКО САКАШ!
 1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш. 2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана пад

loading...
Loading...