ЗОШТО МАЈКИТЕ НИШТО НЕ СТИГААТ НАВРЕМЕ? Видеото со 50 милиони прегледи за само 24 часа го има одговорот

Американската блогерка Esther Anderson сними видео во кое со свој пример покажа зошто мајките никогаш ништо не можат да стигнат да направат.Таа го снимила својот ден со ќерката Ели, која се обидува да работи исто што и таа, само некако по обратен редослед што на мајката нормално не и ја олеснува работата.
Забавното видео доби голем број на преглди на Интернет.
„Педесет милиони прегледи за само 24 часа ми покажува дека не сум единствена која го има овој проблем. Мислам дека секоја мајка може да се поистовети со мојата ситуација“, напиша Esther Anderson на својот блог.
Видеото е на следната страна:

Таа го снимила својот ден со ќерката Ели, која се обидува да работи исто што и таа, само некако по обратен редослед што на мајката нормално не и ја

Пронајдете не на следниве мрежи: