Зошто мажите се задржуваат на онаа фризура од 32-та година?

Мажите го дефинираат својот стил на фризура во 32 – та година, по претходното испробување на пет разни опции.
Додека жените пробуваат седум различни стилови на фризури, пред да го пронајдат оној кој сакаат да го задржат.
Машки познати личности кои носат иста фризура од нивната 32 година се Mick Jagger (69), David Bowie (66), i Rod Stewart (68)
На 65% од мажите фризурата од 32-та година  им е „згодна“, додека 10% од нив ја носат оваа фризура бидејќи така сакаат нивните партнерки.
Какво е вашето искуство?Мажите го дефинираат својот стил на фризура во 32 – та година, по претходното испробување на пет разни опции.

Пронајдете не на следниве мрежи: