Зошто Зара е толку моќна?

Бизнис моделот на брза мода што го практикува популарната Зара, за конкурентите како JCPenney и Sears е невозможно да се следи, пишува Business Insider.
Повеќе прочитајте на следниот линк. Бизнис моделот на брза мода што го практикува популарната Зара, за конкурентите како JCPenney и Sears е невозможно да

Пронајдете не на следниве мрежи: