ЅВЕЗДИТЕ НА ПИНК И ЖИРИТО ВО НЕВЕРУВАЊЕ: Ова е девојката која ги воодушеви Цеца и Харис Џиновиќ

Loading...

Десет натпреварувачи според правилата се пласирале понатаму , но таа навистина посебно се издвоила!Милица Шчепановиќ го освоила и жирито и публиката. Не само што немала трема туку и доста слободно се однесувала на сцената.
Ја извела песната „Мито бекријо“  и „Да те волим“ од Александра Ковач.
Од водителот Милан Калиниќ добила комплименти за талент за глума. 
Погледнете ја нејзината изведба во видеото што следува…

 
Милица Шчепановиќ го освоила и жирито и публиката. Не само што немала трема туку и доста слободно се однесувала на сцената.
Ја извела песна

loading...
Loading...