Вкусен појадок или вечера: Кришки леб полни јајца и кашкавал

Направете вечера со јајца и леб.
СОСТОЈКИ:
4-5 кришки леб
4-5 јајца
маргарин, сол и бибер
150 гр. кашкавал


ПОДГОТОВКА:
Се мачка плех со маргарин.
Се премачкува секоја кришка леб со маргарин од едната страна, се редат една до друга на плех.
Се ренда кашкавал.
Се прави дупка со прстите на средина и на секоја кришка се крши јајце.
Се става сол и бибер и се печат на загреана рерна на 180 степени 15 минути.

Пронајдете не на следниве мрежи:©ПУЛС24.MK Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.MK може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.MK или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.