Аки на 65 години стана татко

Loading...

Пејачот на „Парни ваљак“, Аки Рахимовски (65), кој е од Македонија добиќерка со 48 годишната Словенка Барбара Весел. Аки пред неколку месеги имаше медицински проблеми и полесен срцев удар.
Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија, пренесува РТЛ Екслузив. Барбара е медицински техничар. Аки досега има две деца од два брака.

loading...