БАЈАГА НАПАДНАЛ ЧОВЕК ЗА СЛИКАЊЕ НА УЛИЦА? Твитер ГОРИ, во кадар со НЕПОЗНАТА жена… што се случува?

„Тој мафташе со рацете и протестираше“
Еден твитерџија, како што напиша на својот профил, доживеал непријатна ситуација со музичарот Момчило Бајагиќ Бајага, кого случајно го сретнал кај Ада Циганлија.

Имено, еден твитерџија изјавил дека додека шетал покрај Ада Циганлија, забележал како се вее српското знаме и сакал да ја направи најдобрата можна снимка, па цело време се сликал и снимал, а во тој момент на велосипедот се појавил Момчило Бајагиќ Бајага со неговата нова сопруга.
– Гледајте го ова сега. Се спушта. Враќајќи се од Ада, забележав големо српско знаме кое се вее на ветрот со мостот Ада во позадина – ја започнува приказната твитерџијата и продолжува:
– Како што се движев кон неа, таа стануваше се поголема и поголема и сакав убаво да ја врамам користејќи го кинематографскиот режим од мојот телефон.

Во еден момент знамето стоеше точно пред мостот, создавајќи илузија дека стои на врвот на мостот, но жиците напред му пречеа за добар кадар.
– И додека одам напред да ја фатам рамката без жици, БАЈАГА упаѓа во рамката, мавтајќи со раката и не дозволувајќи ми да го сликам??? И јас лично ниту те сликам ниту си ми важен во животот затоа што не те слушам ниту сум ти фан.
– Додека дојдов на еден метар од него, ме праша – За што е сликата? На што реков: „Го сликам знамето позади (не сакав ни да кажам: „Зад тебе или само намерно зад тебе“). ГИФ-от го покажува тоа незадоволство.

– Мојот мозок не реагираше доволно брзо за да праша – А ти кој си? Е мој Момчило многу јака личност.
Оди живеј од својата стара слава и дозволете ни обичните луѓе да сликаме што сакаме и да не се преправаме дека си многу важен. Мене ми е галје затоа што не го слушам, но замисли да ти пријде некој фан и да му каже вака.

читајте пулс24
Пронајдете не на следниве мрежи: