Еден фејсбук пост кој одлично го изразува мислењето на нашиот народ

Loading...

Еден фејсбук пост кој одлично го изразува мислењето на нашиот народ. Решивме тука да го пренесеме, и знаеме дека ќе се сложите со зборовите. Да не е трагично ќе беше смешно. Но трагична е состојбата во која се наоѓам, ова вртење во место цели 30 години…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...