Жена го тужи Тајсон дека ја силувал во 90-тите, но сакала да остане анонимна

Некогашниот најопасен човек на светот, Мајк Тајсон, месецов доби своевидно „дежаву“ затоа што уште еднаш во животот е обвинет за силување. 

Се разбира, сега е за старо дело, кое наводно датирало на почетокот на 90-тите, кога тој веќе одлежи три години во затвор поради исти обвинувања.

Обвинет е од жена, која во целиов процес побарала да остане анонимна. Според нејзиното сведоштво, Тајсон ја силувал во лимузина, откако го сретнала во ноќен клуб во Њујорк и поради тоа претрпела „физички, психички и емоционални повреди“ во годините кои следувале, па бара отштета од пет милиони долари.

Пронајдете не на следниве мрежи: