Знаеш дека е дојден крајот, соберете парталите и угаснете го светлото(видео)

Сме се изнагледале и изнаслушале разно разни политичари и аналитичари…
Но, во овие денови по Новата година кога треба да има радост и среќа, а ни се нуди… Не е светла иднината на земјата во која 87% од испитаниците на последните анкети, би сакале во што е можно најбрзо време да ја напуштат земјата и да се иселат на некое друго место, надевајќи се на подобар живот, Видеото што следи на социјалните мрежи беше споделено и коментирано, на вас оставаме да процените и донесете заклучок…

Честита северна на политичарите – Амди

Gepostet von Александар Македонски am Montag, 7. Januar 2019

Loading...