Зошто е толку модар под очите Боки Тредичи?

Loading...

Не знаеме за вас, но ние често се прашуваме зошто е толку модар под очите Боки? Дали е болен? Или е шминка? Не ни е јасно како може да се појавува човек во такво издание на суд? Води ли грижа во државава некој за работиве?
Оти ако е шминка треба да се знае. Но ако не е тогаш е индикација на сериозни нарушено здравје. Да не сака некој да сконча Боки порано? Пред да си каже се?
Не, не, не се навредувајте. Ние само прашуваме јавно. Оти чудно е. Нели?

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...