Изменет сообраќаен режим на патот Крива Паланка – Граничен премин со Бугарија

Loading...

Режимот на сообраќај на магистралниот пат А2 Крива Паланка – Граничен премин со Бугарија од денеска ќе биде изменет, соопшти АМСМ.
Промената на режимот на сообраќај е поради изведување градежни активности на индуктивни јамки на тој дел од автопатот во времетраење од два дена.

loading...