Има ли поврзаност на објавата на Паско Кузман за гробот на Александар Македонски и нападор на Иран?

Loading...

Има ли поврзаност на објавата на Паско Кузман за гробот на Александар Македонски и нападор на Иран? Легитимно прашање во нашата констелација на односи. Се разбира се шегуваме. Понекогаш треба и да се развеселиме, за да не потоменеме во морето на црни вести. 
Такви сме ти ние. Се доведуваме во корелација… А што мислите вие има ли некаква поврзаност?Текстовите во оваа категорија се хумористични и имаат намера да ве разонодат.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...