Иран поседува ракети кои имаат дострел и до Македонија

Loading...

Според податоците кои се објавени на интернет а поврзано со капацитите на ракетите на Иран и нивниот дострел може да се види дека некои од нив имаат дострел и до нашата држава. 
Се надеваме дека ова ќе остане само во сферата на обичен текст. И дека Шахаб или Сумар нема никогаш да летнат навака…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...