Како да направите летна комбинација од бои?

Loading...

Шемите со бои и нивно комбинирање се посебно корисни во лето, кога се носат и пастелни и неонски и неутрални нијанси. Па, како да не се изгубите во ова шаренило?
Која боја со која одговара? Како да носите смирени тонови, но да немате досадна комбинација?
Овие шеми од бои и нијанси ќе ви се најдат за секојдневните, вечерните, но и свечени прилики:

loading...