Како ресенчанец го слави св.Трифун во Битола?

Loading...

Како ресенчанец го слави св.Трифун во Битола?

М, што мислите?

Повеќе ВИЦОВИ и СМЕА тука!!!

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...