Вицотека

Вицотека

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа…

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине еден ден и потоа сам да одлучи дали сака да постане […]

Вицотека

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба…

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.– Да не че […]

Вицотека

Докторе, во последно време се повеќе губам сила…

Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати неделно имаш секс?Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати […]

Вицотека

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува…

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!– Не би ви дала. Плавуша гледа старец како седи на клупа […]

Вицотека

Си биле две плавуши секретарки во една фирма и…

Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:– Да те прашам нешто вака искрено?-Кажи?-Колку ти земаш плата?-1000 евра! одговара  другата-Епа како […]

Вицотека

Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, па…

Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, па му викнала:– Ти се гледаш со друга жена!Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, […]

Вицотека

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе…

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, повелете!Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, […]

Вицотека

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот…

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот: – Извините што ве замарам, но што мислете колку години имам?– Околу 35, и одговорил продавачот.– Фала […]