Кратки вежби за отстранување на целулитот

Loading...

Вистина е дека волшебно стапче за отстранување на целулитот не постои и дека за негово елиминирање е потребно правилна исхрана и вежбање. Следејќи го ова видео, потребни ви се 7 минути дневно и цврста желба и посветеност за да изгледате брилијантно во костимот за капење, без грам целулит! На вежбање!

loading...