Луна и Марко разменуваат нежности на базен: „Животот е преубав“

Loading...

Луна Џогани на својот Инстаграм „стори“ објави видео во кое си разменуваат нежности на базен со момчето Марко Миљковиќ.
Тие не ја открија дестинацијата каде што се наоѓаат, но со оглед на нивните изрази, времето го поминуваат одлично.
-Животот е преубав, пишуваше на самото видео, каде што Луна и Марко се бакнуваат.

loading...