Мајка и ќерка

Мајката ја советува ќерката:
– И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!?
– Да, само не ми е јасно зошто само со него?Мајката ја советува ќерката:
– И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш д

Пронајдете не на следниве мрежи: