Нетрпеливото куче има методи со кои го повикува сопственикот

Loading...

Откако човекот кој го снимил видеото излегол од продавницата во Алјаска слушнал дека некој непрекинато „труби“ од автомобил. Тој се изнервирал и решил да се соочи со возачот. Но, таму го пречекала неочекувана глетка.
На возачкото седиште имало кое „ладнокрвно“ си го повикува сопственикот кој бил во продавницата. Иако човекот му вели да престане на кучето не му е гајле.

loading...