Одлука

Loading...

Мајката ја испраќа својата ќерка на забава:- Ајде, убаво помини си, и биди добра.- Е па мамо, ќе мораш да се одлучиш.Мајката ја испраќа својата ќерка на забава:- Ајде, убаво помини си, и биди добра.- Е па мамо, ќе мораш да

loading...