Откако излезе од затвор, сите пари ги троши на облека! Боки целосно се трансформираше, на него само луксузи работи ФОТО

Шоуменот Бојан Јовановски, попознат како Боки 13, официјално е ослободен од сите обвиненија, па повеќе не се товари за кривични дела како перење пари и незаконско стекнување имотна корист.

Апелација донесе одлука за укинување на осудата на Бојан Јовановски за кривичното дело измама, по жалбите што неговиот адвокатски тим ги достави до Апелација.Јовановски и откако официјално беше слободен, целосно се трансформираше и веднаш доби пофалби на социјалните мрежи.

По поништувањето на пресудата, Боки целосно се опушти и вложи пари во својата трансформација.

Тој ја смени бојата на косата, видно ослабе, но некако ја поднови гардеробата, па носи парчиња вредни неколку стотици евра.

Да потсетиме, пресудата на „Меѓународен сојуз“ со која беше обвинет и осуден Бојан Јовановски, попознат како Боки 13, беше укината и тој официјално беше ослободен од сите обвиненија, па повеќе не се товари за кривични дела како што се перење пари и незаконско стекнување имотна корист.

Пронајдете не на следниве мрежи: