Патот од Драчево кај пругата до село Лисиче затворен за сообраќај 

Loading...

Од денеска ќе биде затворен за сообраќај патот од Драчево кај пругата до селото Лисиче, информира Автомото сојузот на Македонија.
Прекинот е заради асфалтирање на патот, а активностите ќе траат една недела.

loading...