Прогнозата на УХМР се исполни- вечерва снегот врне без престан на ова место

Loading...

Прогнозата на метеоролозите за денеска се оствари.
Дождот врне речици низ целата земја додека снег врне на повисоките планини во земјава.
Снег вечерва врне и на Попова Шапка, додека во Маврово врне само дожд.


Снегот освен вечерва во овој зимски центар според фотографиите бил присутен и во текот на попладнето, а вечерва повторно започнал да врне по 19 часот.
Инаку за наредните денови УХМР најавува топло време и температура дури до 28 степени.

loading...