Рејтингот на Путин бетон: Му веруваат 82% од Русите

На рускиот претседател Владимир Путин му веруваат 82 отсто од Русите, покажува истражувањето на ФОМ.
Како што покажа истражувањето, 10 отсто од испитаниците изразиле спротивен став.
80 отсто од испитаниците ја поддржуваат работата на шефот на руската држава, додека 7 отсто се незадоволни.
Истражувањето е спроведено на 23-25. во февруари до 1.500 испитаници.

Пронајдете не на следниве мрежи: