Сашо Панговски: Мицко не си победил никад, бладаш!!

Loading...
Тргнете го болесников и неговите инсталации пред да почнете да си зборите сами со себе #Штаботоми
Пак ќе победел….
НЕ МОЕШ ДА ПОБЕДИШ #ПАК АКО НИКАД НЕ СИ ПОБЕДИЛ БОЛЕСНИКУ! #Пак е за нешто шо најмалку еднаш се десило.
* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...