Се нашол во судница со убиецот на неговата тригодишна ќерка. Погледнете што му направил нејзиниот татко

Двејн Смит бил присутен на изрекување на казната на Јасмин Гордон и нејзиниот дечко Клифорд Томас, кои биле судени за смртта на неговата тригодишна ќерка Јамил Смит.
Погледнете што се случило во судницата:

 

Loading...