Сите ги знаете нејзините деца, но еве како изгледаат родителите на Цеца

Loading...

Нејзините деца Анастасија и Вељко, сите ги знаеме. Но, дали до сега сте виделе како изгледаат родителите на мега ѕвездата Цеца?
Пејачката на социјалните мрежи објави колаж од семејни фотографии, на кои може да се види нејзиниот татко Слободан и мајката Мирјана Величковиќ.


Фотографиите кои беа објавени на социјалните мрежи им се допаднаа на нејзините фанови.
Се водеа и дебати на кого личи Цеца. Што мислите вие?

loading...