Сообраќајот на патот Прилеп – Витолишта, од село Штавица кон село Бонче, се одвива по една лента

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп – Витолишта, на потегот од селото Штавица кон селото Бонче се одвива наизменично, по една лента, соопшти АМСМ.

Поради одрон на камења, од 17:10 часот, сообраќајот беше во целосен прекин.

Пронајдете не на следниве мрежи: