Со нив мажите изневеруваат: И најверните би ги изневериле своите сопруги со ОВИЕ жени!

Loading...

Сајтот за средби SeekingArrangement, една од најголемите во светот, направи истражување за како изгледа совршена љубовница. Тие користеле пораки од 468 000 оженети мажи, кои вклучувале физички карактеристики, професија, возраст, националност и брачен статус на жените: користејќи ги резултатите, тие откриле какви жени мажите ги перцепираат како „совршени љубовнички“.
За мажите, совршената љубовница ги има следниве карактеристики:
помеѓу 25 и 31 година
руса коса (61 процент)
зелени очи (47 проценти)
во добра форма (33 проценти)
големина на гради 32D (32 проценти)
бели или азијатки (32 проценти)
Кога станува збор за личноста, мажите бараат жена која е со отворен ум, сензуална, енергична и сака јога. Тие претпочитаат кога нивните љубовнички се соло, а дури 86 проценти од нив сакаат да имаат завршено факултет. Жената што ја сакаат е доволно стара за да ја разбере динамиката на аферата, но доволно млада за да има младешка разиграност.
Во основа, неверните мажи сакаат љубовница која е русокоса или Азијка, доволно стара за да ги задоволи своите возрасни потреби и доволно млада за да се чувствува како да има 21 година.

loading...