Специјални гуми за поход на Иран, примопредадени со сите нишани

Loading...

Специјални гуми за поход на Иран се набавени според информации од Министерството на Шеќеринска. Види фото во прилог.

Гумите биле уредно примопредадени, како да се работи за нуклеарна ракета… и така…

Предупредување: ова не е лажна вест, ова е заебанција.

loading...