Тоа што го направи ова момче треба да ве научи голема лекција

Loading...

Малку треба за некого да направиш среќен. Малку е потребно и да помогнеш некому.
Нашата мала помош за некого многу ќе значи, па примерите околу нас треба да ги погледнеме.
Таква е оваа приказна. Младо момче гледа постар човек кој нема облека на себе и се гледа дека му е студено.
Момчето ја соблече својата блуза и направи нешто прекрасно.

loading...