Тони Михајловски: Владата ништо нема да плати од свој џеб

Loading...

Откако премиерот Зоран Заев најави дека Владата ќе им ги плати долговите за струја на граѓаните на својот Фејсбук профил се јави Тони Михајловски:
– Ништо нема владата да плати од свој џеб. Ние, а богами и вие, ќе им ја платиме струјата на тие. 110 милиони евра наши пари за нивни долгови, напиша тој.

loading...