Тони Михајловски: Честопати насмевката што ја носиме на лицата е само маска

Од својата колешка, Билјана Беличанец се прости и Тони Михајловски
– Честопати насмевката што ја носиме на лицата е само маска, која како бубаќ сопира да не излезе на виделина стерната од тага во нас.
Почивај во мир Биле, напиша тој на својот Фејсбук профил.

Пронајдете не на следниве мрежи: