Уште тројца починати од коронавирус во Италија, вкупно 17 жртви

Loading...

Уште три лица починаа како последица на коронавирусот во Италија, со што бројот на жртвите во земјата се зголеми на 17, соопшти Агенцијата за цивилна заштита.
Бројот на потврдени заразени случаи денеска изнесува 650 лица.
Поголемиот број од заразените се од Ломбардија и Венето, во северниот дел на Италија.

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

ИНФОГРАФИК ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОРОНА ТУКА!!!

loading...